RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g87g280kcal0g2.6g33.2g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)30g95kcal3.3g18.7g0.8g3.6g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g129g433kcal17.9g82.9g3g7.8g
Raparperi 70g24kcal0.5g3.8g0.1g1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.4g14kcal0.5g2.6g0.3g1.2g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.7g32kcal0.3g7g0.3g0g
Hermesetas-jauhe3.9g11kcal0g2.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g2107kcal73g243.6g98g30.4g
Valittu annoskoko448g1053kcal36.5g121.8g49g15.2g
Annoskoko puolitettuna224g527kcal18.3g60.9g24.5g7.6g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435