Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä131g145kcal10.3g23.7g0.7g10.5g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.1g0.1g0.8g
Purjosipuli 20g4.7kcal0.4g0.5g0g0.4g
Persilja 2.9g0.8kcal0g0g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.8g1.7kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka70g7kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Feta, Arla Apetina 3%58g64kcal10.5g1.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g702kcal48.2g82.8g17.4g27.4g
Valittu annoskoko448g351kcal24.1g41.4g8.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna224g175kcal12.1g20.7g4.4g6.9g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g1.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449