Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK192g307kcal40.3g0.6g172.8g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 80g231kcal8.8g2.4g20.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g528kcal3.2g4.8g56g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g2166kcal107.2g20.8g499.4g0.6g
Valittu annoskoko448g1083kcal53.6g10.4g249.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna224g542kcal26.8g5.2g124.9g0.2g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632