Karppipizza

Sekoita rahka ja munat sekaisin.

Lisää kuiva-aineet sekaan.

Sekoita ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai kunnes pinta on ruskea.

Ota pois uunista ja laita täytteet päälle.

Paista uunissa vielä noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)110g61kcal9.3g5.5g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu59g75kcal6.5g0.2g5.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%6.6g16kcal0.9g0.7g0.4g3.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit13g53kcal5.3g2.1g2.6g2g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu (Reformi), annos 6g2.2g1.3kcal0.2g0.1g0g1.6g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi29g24kcal1.4g4.6g0.1g0g
Katkarapu 35g24kcal5.1g0g0.4g0g
Herkkusieni säilyke 35g5.9kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 66g91kcal12.3g0g4.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g88g306kcal6.1g17.5g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana897g1330kcal96g65g74.8g15.2g
Valittu annoskoko448g665kcal48g32.5g37.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna224g333kcal24g16.3g18.7g3.8g
Arvot/100g100g148kcal10.7g7.2g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221588