Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g79g102kcal3.3g4g7.9g0g
Auringonkukansiemen 67g396kcal15.3g8.4g33g4g
Seesaminsiemen, kuorineen 40g270kcal10.8g2.8g23.2g4.9g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale33g20kcal3.3g1.7g0.1g24.3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g40g193kcal9.8g13.3g11.5g11.4g
Fiber husk (1rkl=10g)6.7g0.7kcal0.1g0g0g5.7g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g13g50kcal2.4g5.9g3g1.4g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki88g49kcal7.5g4.4g0.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g2394kcal124g86.4g172.8g103.4g
Valittu annoskoko448g1197kcal62g43.2g86.4g51.7g
Annoskoko puolitettuna224g598kcal31g21.6g43.2g25.9g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415