Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 20g46kcal2.8g0.3g3.6g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Pinaatti 340g45kcal5.5g1.4g1g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g585kcal19.4g11.8g49.4g11.2g
Valittu annoskoko448g293kcal9.7g5.9g24.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna224g146kcal4.9g3g12.4g2.8g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790