Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt188g86kcal6g9g2.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.8g27kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Tonnikala öljyssä 56g107kcal15.3g0g5.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g38g26kcal4.1g0.9g0.6g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli38g113kcal1.4g1.6g11.3g0g
Tilli tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.2g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana897g1268kcal73.8g93.6g64.8g3.4g
Valittu annoskoko449g634kcal36.9g46.8g32.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna224g317kcal18.5g23.4g16.2g0.9g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689