Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.8g0g
Poronliha 56g72kcal12.1g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana897g770kcal47.4g22.4g53.4g1.4g
Valittu annoskoko448g385kcal23.7g11.2g26.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna224g192kcal11.9g5.6g13.4g0.4g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283