Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ahven 70g59kcal11.9g0g1.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Kalaliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana898g394kcal31.4g36.8g12.8g3.2g
Valittu annoskoko449g197kcal15.7g18.4g6.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna225g99kcal7.9g9.2g3.2g0.8g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622