Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1333g370kcal15.9g54.1g2.7g28g
Porkkana, keskikokoinen 65g173g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Punajuuri 213g82kcal2.1g14.7g0.4g5.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha533g885kcal101.3g0g53.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka200g164kcal6.8g38g2g2g
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g3262kcal259.4g238.4g130.8g79.2g
Valittu annoskoko4480g1631kcal129.7g119.2g65.4g39.6g
Annoskoko puolitettuna2240g816kcal64.9g59.6g32.7g19.8g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374