Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1120g1598kcal140g3.4g114.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki933g523kcal79.3g46.7g1.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)93g9kcal1.4g0g0.6g79.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g187g1070kcal33g13.1g92.6g22g
Kauralese 467g1680kcal84g212.8g35.9g81.7g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g467g2800kcal98g30.8g252g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1120g2576kcal324.8g28g134.4g0g
Leivinjauhe 93g164kcal4.9g35.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g20838kcal1530.8g740.2g1264.4g367g
Valittu annoskoko4480g10419kcal765.4g370.1g632.2g183.5g
Annoskoko puolitettuna2240g5210kcal382.7g185.1g316.1g91.8g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658