Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 636g2380kcal92.2g362.5g46.4g63.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1550g5319kcal158g1085.2g18.6g54.3g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1988g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)199g1431kcal2g2g159g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g18648kcal504.4g2994.8g448g235.8g
Valittu annoskoko4480g9324kcal252.2g1497.4g224g117.9g
Annoskoko puolitettuna2240g4662kcal126.1g748.7g112g59g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126623