Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)53g465kcal0g0g52.6g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6g0.2g0.8g
Riisi, keitetty, suolaa 526g720kcal12.8g159g1.5g4.8g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g1578g1104kcal77.3g189.3g11g0g
Soijakastike 53g32kcal2.7g5g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)1490g1117kcal268.2g7.4g14.9g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g701g680kcal136.7g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g8340kcal1002.4g737.6g188.6g12.6g
Valittu annoskoko4480g4170kcal501.2g368.8g94.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna2240g2085kcal250.6g184.4g47.2g3.2g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560