Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1280g9285kcal15.2g5.1g1040.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1760g2441kcal220g5.3g172.5g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g1280g6131kcal89.6g665.6g345.6g0g
Hermesetas-jauhe64g185kcal0.8g35.8g0g25.6g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen96g346kcal48g34.6g1g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g36775kcal747.2g1492.8g3119.4g78g
Valittu annoskoko4480g18388kcal373.6g746.4g1559.7g39g
Annoskoko puolitettuna2240g9194kcal186.8g373.2g779.9g19.5g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038