Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1753g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 508g92kcal2.8g12.7g2g3.6g
Porkkana 596g195kcal3.7g33.1g1.2g15.2g
Sipuli (kuorittu)228g62kcal3g10.9g0.5g3.9g
Palsternakka 193g123kcal1g22.8g0.8g8.7g
Paprika, punainen105g27kcal0.9g4.8g0.4g2.1g
Parsakaali brokkoli 298g105kcal13.8g5.8g0.9g7.4g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Tomaattimurska 736g216kcal4.1g39g1.5g14g
Kasvisliemikuutio 39g118kcal3.7g5.2g9.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g1925kcal69.8g276.6g33g112g
Valittu annoskoko4480g963kcal34.9g138.3g16.5g56g
Annoskoko puolitettuna2240g481kcal17.5g69.2g8.3g28g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820