Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1529g1285kcal16.8g279.9g6.1g27.5g
Canderel makeutusjauhe637g2447kcal18.5g593.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 351g500kcal43.8g1.1g35.9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 19g136kcal0.1g0g15.3g0g
Margariini, flora kevyt 40 319g1198kcal0.6g16.9g127.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.5g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12g0g0.2g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g319g223kcal6.4g10.5g16.6g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1243g4264kcal126.6g869.9g14.9g43.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g20472kcal429g3630.2g432.6g146.2g
Valittu annoskoko4480g10236kcal214.5g1815.1g216.3g73.1g
Annoskoko puolitettuna2240g5118kcal107.3g907.6g108.2g36.6g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917