Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3080g4394kcal385g9.2g315.7g0g
Vesi840g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)420g1596kcal121.8g0g121.8g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä140g1008kcal1.4g1.4g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g13995kcal1016.4g21.2g1099g0g
Valittu annoskoko4480g6998kcal508.2g10.6g549.5g0g
Annoskoko puolitettuna2240g3499kcal254.1g5.3g274.8g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134