Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1855g1261kcal226.3g72.3g3.7g0g
Emmental juustoraaste, lidl928g3413kcal269g0g259.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1159g1461kcal127.5g3.5g104.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 325g987kcal28.4g179.8g6.2g45.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g167g205kcal12g26.9g5.5g116.4g
Leivinjauhe 46g82kcal2.4g17.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g14819kcal1331.2g600g758.8g323.4g
Valittu annoskoko4480g7410kcal665.6g300g379.4g161.7g
Annoskoko puolitettuna2240g3705kcal332.8g150g189.7g80.9g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101