Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g787g1015kcal33g40.1g78.7g0g
Auringonkukansiemen 667g3960kcal153.4g84g330g40g
Seesaminsiemen, kuorineen 400g2698kcal107.5g27.6g232g49.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale333g200kcal33.3g16.7g1g243.4g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g400g1932kcal98g133.2g115.2g113.6g
Fiber husk (1rkl=10g)67g6.7kcal1g0g0.4g56.7g
Kananmuna kuoreton 733g1046kcal91.7g2.2g75.2g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g133g500kcal23.7g58.9g29.7g14g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.2g0g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki880g493kcal74.8g44g1.8g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g23935kcal1239.8g863.8g1728g1034.4g
Valittu annoskoko4480g11968kcal619.9g431.9g864g517.2g
Annoskoko puolitettuna2240g5984kcal310g216g432g258.6g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415