Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Rypsiöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 200g455kcal28g3.4g36g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Pinaatti 3400g454kcal55.1g13.6g10.2g44.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g5851kcal194.4g117.6g495.8g112.2g
Valittu annoskoko4480g2926kcal97.2g58.8g247.9g56.1g
Annoskoko puolitettuna2240g1463kcal48.6g29.4g124g28.1g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790