Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g3374g3205kcal269.9g472.4g23.6g269.9g
Sipuli (kuorittu)328g89kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Oliiviöljy 328g2901kcal0g0g328g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g94g19kcal0g6.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka281g231kcal9.6g53.4g2.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g13051kcal579.4g1119.6g711g559.8g
Valittu annoskoko4480g6525kcal289.7g559.8g355.5g279.9g
Annoskoko puolitettuna2240g3263kcal144.9g279.9g177.8g140g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678