Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1400g5071kcal113.8g1106g7.8g23.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1400g2344kcal388.4g0.1g86.8g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)40g288kcal0.3g0.3g32g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkoviini kuiva 400g274kcal1.2g2.4g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g160g627kcal52.8g0g45.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g500g620kcal15g128g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g19727kcal1171g2534g449.6g64.4g
Valittu annoskoko4480g9864kcal585.5g1267g224.8g32.2g
Annoskoko puolitettuna2240g4932kcal292.8g633.5g112.4g16.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680