Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3877g570kcal96.5g36.8g2.6g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)439g3157kcal0.4g0.4g350.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 456g1565kcal46.5g319.2g5.5g16g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit702g147kcal23.2g13.3g0g17.5g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g702g1298kcal154.4g14g70.2g0g
Kananmuna kuoreton 579g826kcal72.4g1.7g59.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl702g2386kcal14g21g245.6g0g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g20002kcal818.2g829g1469.4g73.2g
Valittu annoskoko4480g10001kcal409.1g414.5g734.7g36.6g
Annoskoko puolitettuna2240g5001kcal204.6g207.3g367.4g18.3g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245