Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus945g3213kcal217.4g500.9g35g56.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g750g900kcal25.5g27g75g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g255g714kcal48.4g0.1g56.1g0g
Juusto, cheddar 564g2328kcal144.6g0.6g194g0g
Emmental juustoraaste valio150g585kcal43.5g0g45g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g30g90kcal4.8g2.1g6.9g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl165g215kcal21.6g0.5g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8964g20431kcal1486.4g1118.6g1093.6g128.2g
Valittu annoskoko4482g10216kcal743.2g559.3g546.8g64.1g
Annoskoko puolitettuna2241g5108kcal371.6g279.7g273.4g32.1g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263