Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Sokeri340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu232g292kcal25.5g0.7g20.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1562kcal46.4g318.6g5.5g15.9g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton240g768kcal55.4g25.2g49.9g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g1000g5200kcal45g530g320g110g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g800g4480kcal52g456g272g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton800g1280kcal64g32g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8974g34546kcal605.6g3451.4g2032.4g252g
Valittu annoskoko4487g17273kcal302.8g1725.7g1016.2g126g
Annoskoko puolitettuna2244g8637kcal151.4g862.9g508.1g63g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302