Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 900g1412kcal103.2g45.8g91.1g0.6g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%750g975kcal22.5g15g97.5g0.8g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)450g68kcal2.7g13.5g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Ketsuppi, Felix120g108kcal1.2g25.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8976g6404kcal289.6g371.6g428.2g11.2g
Valittu annoskoko4488g3202kcal144.8g185.8g214.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna2244g1601kcal72.4g92.9g107.1g2.8g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609