Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g3008g812kcal27.1g150.4g0g51.1g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g301g1023kcal6g9g105.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 301g137kcal9g14.4g4.5g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g90g226kcal0g90.2g0g0g
Voi 286g2073kcal3.4g1.1g232.3g0g
Kananmuna, annos 65g196g246kcal21.5g0.6g17.6g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.6g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8976g9068kcal135.2g536.6g719.6g105.4g
Valittu annoskoko4488g4534kcal67.6g268.3g359.8g52.7g
Annoskoko puolitettuna2244g2267kcal33.8g134.2g179.9g26.4g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011