Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali480g115kcal5.8g16.3g1g10.1g
Selleri, annos 50g600g84kcal6g18g0g0g
Paprika, vihre120g20kcal1.1g3g0.4g2.3g
Tomaattimurska 1199g353kcal6.7g63.5g2.4g22.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kasvisliemikuutio 40g121kcal3.8g5.3g9.3g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8976g1539kcal54.8g239.2g27.4g80.4g
Valittu annoskoko4488g770kcal27.4g119.6g13.7g40.2g
Annoskoko puolitettuna2244g385kcal13.7g59.8g6.9g20.1g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639