Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 61g18kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g28g3.9kcal0.3g0.8g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 43g7.3kcal0.9g0.1g0.1g1g
Pekoni rasvainen 26g99kcal3.2g0g9.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana899g423kcal19g20.2g28.4g7.4g
Valittu annoskoko449g212kcal9.5g10.1g14.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna225g106kcal4.8g5.1g7.1g1.9g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208