Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Seiti x-tra66g53kcal11.2g0.7g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.2g5.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g222kcal26.4g22.8g2.6g3.6g
Valittu annoskoko450g111kcal13.2g11.4g1.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna225g56kcal6.6g5.7g0.7g0.9g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448