Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g525g3148kcal110.2g34.6g283.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 839g1054kcal92.3g2.2g75.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1399g3637kcal363.7g21g237.8g0g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.4g0g0.3g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli525g367kcal49.8g21g10.5g0.5g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g350g385kcal63g7g10.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g262g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g525g1128kcal131.1g11.5g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8988g19788kcal1630.6g267.4g1310.6g9g
Valittu annoskoko4494g9894kcal815.3g133.7g655.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna2247g4947kcal407.7g66.9g327.7g2.3g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104