Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)1867g2072kcal405.1g0g48.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 111g786kcal0.4g0g88.7g0g
Sipulikuutiot rainbow467g47kcal7g7g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g35g34kcal2.1g6g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g303g85kcal1.8g18g0.6g7.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)933g373kcal10.3g67.2g4.7g13.1g
Punaviini 700g494kcal2.2g1.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g58kcal2.8g0.3g5.1g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8988g8230kcal873.6g267g296.8g45.8g
Valittu annoskoko4494g4115kcal436.8g133.5g148.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna2247g2058kcal218.4g66.8g74.2g11.5g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351