Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 800g107kcal13g3.2g2.4g10.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl54g486kcal0g0g54g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1601g2081kcal104g320.1g48g80g
Broileri, rintafilee, nahaton 1201g1286kcal277.3g0g18g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g800g3049kcal70.4g572.3g10.4g50.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8992g14102kcal935.8g1804.2g266g283.2g
Valittu annoskoko4496g7051kcal467.9g902.1g133g141.6g
Annoskoko puolitettuna2248g3526kcal234g451.1g66.5g70.8g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202