Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.2kcal0.8g0.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g1.9g11kcal0.3g0.1g0.9g0.2g
Kauralese 4.7g17kcal0.8g2.1g0.4g0.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.7g28kcal1g0.3g2.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%11g26kcal3.3g0.3g1.3g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g209kcal15.2g7.4g12.6g3.6g
Valittu annoskoko45g105kcal7.6g3.7g6.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna23g52kcal3.8g1.9g3.2g0.9g
Arvot/100g100g232kcal16.9g8.2g14g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658