Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl23g30kcal3g0.1g1.9g0g
Pekoni rasvainen 6.1g23kcal0.7g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oltermanni, perinteinen8.1g29kcal2g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g184kcal11.6g1g14.6g0.2g
Valittu annoskoko45g92kcal5.8g0.5g7.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g46kcal2.9g0.3g3.7g0.1g
Arvot/100g100g205kcal12.9g1.1g16.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338