Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g2.1g12kcal0g0g1.3g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g6.3g32kcal0.5g3.6g1.6g0.3g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g15g10kcal1.6g0.6g0g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Liivate 0.4g1.5kcal0.4g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g8.3g46kcal0.7g4.3g2.9g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g10g20kcal0.5g1.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g252kcal7.4g23.2g14.2g0.6g
Valittu annoskoko45g126kcal3.7g11.6g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g63kcal1.9g5.8g3.6g0.2g
Arvot/100g100g279kcal8.2g25.7g15.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892