Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g9g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Päärynä kuorittu 9g4.1kcal0g0.7g0g0.4g
Valio Viola sinihome tuorejuusto4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.8g7.3kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g51kcal2.6g4.2g2.4g1.4g
Valittu annoskoko45g26kcal1.3g2.1g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g13kcal0.7g1.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.7g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849