Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g19g69kcal0.8g5.8g4.7g0.7g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g7.5g8.3kcal1.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g9g13kcal0.7g1.1g0.7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)7g1.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g186kcal6.4g14.4g11.2g1.4g
Valittu annoskoko45g93kcal3.2g7.2g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g46kcal1.6g3.6g2.8g0.4g
Arvot/100g100g206kcal7.1g16g12.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822