Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g13g16kcal2.6g0g0.6g0g
Pekoni (Dulano)2.9g7.5kcal0.5g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 8.3g5.3kcal0g1g0g0.4g
Selleri, annos 50g3.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g69kcal6.2g3g3.2g1.2g
Valittu annoskoko45g35kcal3.1g1.5g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.6g0.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g78kcal6.9g3.3g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067