Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 6g2kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7.4g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g19kcal0.2g2.6g0.2g1g
Valittu annoskoko45g10kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g22kcal0.2g2.9g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820