Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.1g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g7.5g10kcal1.5g0g0.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g7.8g20kcal1.5g0g1.7g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä6.3g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g72kcal6.6g2.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko45g36kcal3.3g1.3g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal1.7g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7.3g2.9g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049