Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)4.2g16kcal1.2g0g1.2g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g140kcal10.2g0.2g11g0g
Valittu annoskoko45g70kcal5.1g0.1g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna23g35kcal2.6g0.1g2.8g0g
Arvot/100g100g156kcal11.4g0.2g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134