Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.9g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)10g24kcal1.7g0g2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit6.3g8.1kcal0.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g77kcal4.4g2.6g5.6g1.2g
Valittu annoskoko45g39kcal2.2g1.3g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.1g0.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g86kcal4.9g2.9g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996