Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl25g84kcal3.5g15.8g0.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g186kcal7.2g31.6g3.4g3g
Valittu annoskoko45g93kcal3.6g15.8g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna23g47kcal1.8g7.9g0.9g0.8g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108