Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona19g13kcal2.3g0.7g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl9g34kcal2.7g0g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.3g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.7g2.1kcal0.1g0.3g0.1g1.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g149kcal13.4g6g7.6g3.4g
Valittu annoskoko45g75kcal6.7g3g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna23g37kcal3.4g1.5g1.9g0.9g
Arvot/100g100g166kcal14.9g6.7g8.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101