Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl14g51kcal0.3g0.4g5.3g0g
Katkarapu 4.2g2.9kcal0.6g0g0g0g
Tilli mauste0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.4g7.5kcal0g0g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.8g7.9kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g220kcal6.6g0.8g20.8g0g
Valittu annoskoko45g110kcal3.3g0.4g10.4g0g
Annoskoko puolitettuna23g55kcal1.7g0.2g5.2g0g
Arvot/100g100g245kcal7.3g0.9g23.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646