Poro-kasvissosekeitto

Käristyslihat ruskistetaan pannulla ja haudutellaan tunnin verran niukassa nesteessä, vettä ja omaa savuporofondia.

Kasvit kuutioina + Viola isoon kattilaan, 45 min keittämisen jälkeen sauvalla sekaisin, lisätään lihat, kerma, maito ja maustetaan mustapippurilla, currykin sopii.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Kimmoa61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha, paistettu 3.4g6.9kcal0.9g0g0.4g0g
Bataatti, kuorittu 3.7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Nauris 3.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, raaka, punainen (-), annos 100g0.5g0.9kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Siirappi, tumma0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g47kcal2.4g4.4g1.4g1g
Valittu annoskoko45g24kcal1.2g2.2g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g12kcal0.6g1.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2.7g4.9g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373399