Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 8.3g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.5g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g4.2g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Maizena maissitärkkelys2.5g8.7kcal0g2.2g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g48kcal2g7g1g1g
Valittu annoskoko45g24kcal1g3.5g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g12kcal0.5g1.8g0.3g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2.2g7.8g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162