Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 12g19kcal2g0g1.3g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g10g6.8kcal0.2g1.3g0g0.1g
Porkkana, raaka, annos 100g6.1g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%3.9g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g74kcal4.6g4.2g4g0.6g
Valittu annoskoko45g37kcal2.3g2.1g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal1.2g1.1g1g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264