Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g14g14kcal1g1.9g0.1g0.8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)16g4.7kcal0.2g0.9g0g0.2g
Makaroni, pasta 4.7g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Pinaatti 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g88kcal3.4g12.4g2.2g2.6g
Valittu annoskoko45g44kcal1.7g6.2g1.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal0.9g3.1g0.6g0.7g
Arvot/100g100g98kcal3.8g13.8g2.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284